Predsjednik je bio na zabavi nakon Runjićevih večeri u Splitu. U kavani u HNK zabavljalo se uz DJ-a i otvorene prozore pa je zbog svega zabavu prekinula policija

Utorak, 07. 10. 2014. u 08:59, zadnja izmjena prije 1 minutu Piše: Rosana Stojmenović

Robert Anić/PIXSELLIvo Josipović

Nakon jubilarnih 10. Runjićevih večeri u nedjelju u splitskom HNK, organiziran je i prigodni domjenak te druženje u kavani ‘Amadeus’ u sklopu zgrade kazališta, no zabava je prekinuta jer je preglasna glazba smetala susjedima.

Na ‘afteru’ je bio i predsjednik Josipović te splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. Zabavu su stopirala dvojica policajaca koji su DJ-a upozorili da se mora stišati pa je domjenak nastavljen uz zatvorene prozore.

Policajci su kazali kako su Baldasar i Josipović zabavu napustili netom prije nego je stigla policija. No ostali su splitski dogradonačelnik Goran Kovačević i Zrinka Vrabec Mojzeš, savjetnica predsjednika za društvene djelatnosti. Ona je HNK napustila tek oko 1.30, a ispred ju je čekala crna predsjednička limuzina, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zabava, predsjednik, ivo josipović

KomentariPogledaj sve komentare

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).