Voditeljica Turističke zajednice grada Čakovca, Boška Ban Vlahek pokrenula je akciju za Sajfudina Kajtazovića u koju su se uključili brojni Međimurci

Petak, 05. 12. 2014. u 11:17, zadnja izmjena prije 1 sat i 14 minuta Piše: Zlatko Vrzan

Zlatko VrzanMeđimurje je pokrenulo akciju za Sajfudina

Međimurje i Međimurci nadaleko su poznati po svojoj spremnosti da pomognu u svakom trenutku osobama kojima je to zaista potrebno. Iako je teško vrijeme i teška situacija to ih nije spriječilo da opet otvore i pokažu svoje veliko srce.

Voditeljica Turističke zajednice grada Čakovca, Boška Ban Vlahek, osobno je pokrenula humanitarnu akciju za pomoć sugrađaninu Sajfudinu Kajtazoviću.

On je prije 20 godina iz Bosne došao u Čakovec, ovdje završio srednju školu, našao prijatelje, zaposlio se, radio niz poslova kako bi si osigurao egzistenciju i bolji život. Prije dvije godine ostao je bez posla i tako se našao u financijski bezizlaznoj situaciji koja je svakim danom bivala sve teža.

Sam, bez obitelji, nije se imao kome obratiti za pomoć. Na inicijativu Boške Ban Vlahek pokrenuta je akcija za pomoć Sajfudinu, a akciji se priključio i gradonačelnik Stjepan Kovač tako će Grad Čakovec podmiriti stanarinu dok Sajfudin ne stane na „svoje noge“. Uz mnogo dobrih želja, građani koje je potresla njegova tužna životna priča su počeli prikupljati pomoć u obliku raznih potrepština, odjeće i novca, a najljepši poklon bila je ponuda za posao što je, vjerujemo, Sajfudina najviše razveselilo.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: sajfudin kajtezović, posao, pomoć, međimurje

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 23 minute

Gost iz svemira: Ljudima u Hrvatskoj treba samo jedna stvar, posao i plaća.

prije manje od minutu

kung fu panda: dobro pa ima i lijepih vijesti danas

prije 50 minuta

melanie021st: lipo da jos postoje takvi ljudi koji su spremni zauzet se i pomoc drugome i pri tome nista ne ocekivati zauzvrat..sretno dalje…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).