Prijedlog sindikata da se uštedi i na liječničkim dodacima za magisterije i doktorate naišao je na neodobravanje Udruge bolničkih liječnika koja im je to zamjerila

Petak, 24. 10. 2014. u 07:53, zadnja izmjena prije 59 minuta Piše: 24sata

Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL

Danas se nastavljaju pregovori sindikata liječnika i ministra zdravlja o izmjenama kolektivnog ugovora u zdravstvu, javlja HRT.

Umjesto dodataka na staž od 4, osam i deset posto, koje nijedna državna služba više nema, sindikati predlažu da se uvede dodatak na topli obrok.

Njihov prijedlog da se uštedi i na liječničkim dodacima za magisterije i doktorate naišao je na neodobravanje Hrvatske udruge bolničkih liječnika koja ističe da sindikati pokušavaju zadržati svoje povlastice na račun liječnika.

Sindikalna čelnica Spomenka Avberšek to je opovrgnula.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: spomenka avberšek, pregovori, liječnici, kolektivni ugovor

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 31 minutu

liliana: Normalno da fali love za zdravstvo,otkuda se uređivao HZZO i koju lovu su plaćali privatnim klinikama.I Vargu treba provjerit.

prije 33 minute

Prva Proleterska: Kako je RH divna zemlja!

prije 45 minuta

alfabetagama: samo prlijevaju iz šupljeg u prazno

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).