Stipe Mesić zasad, kako se diplomatski kaže, ne potvrđuje niti demantira da će po držati don Ivana Grubišića. Don Grubišić pak kaže, da će ga podržati “Dragi Bog”

Petak, 21. 11. 2014. u 19:00, zadnja izmjena prije 9 minuta Piše: Tea Kvarantan , Boris Rašeta

Davor Javorović / PIXSELL

Stipe Mesić zasad, kako se diplomatski kaže, ne potvrđuje niti demantira da će podržati don Ivana Grubišića. Voditeljica Mesićeva ureda rekla nam je kako se “u ovoj fazi, osobito prije nego što je službena kampanja uoči predsjedničkih izbora i počela, bivši predsjednik Republike Hrvatske, g. Stjepan Mesić neće javno izjašnjavati ni o kojemu od kandidata, osim što će – bude li smatrao nužnim – komentirati neke njihove poteze…”

Na naš upit, poslan putem Facebooka, don Ivan Grubišić dao nam je kratak ali zapanjujući odgovor.

– Don Ivane, tko će vas od poznatih osoba podržati u kandidaturi?

– Dragi Bog.

– To je ozbiljan saveznik. S koliko glasova raspolaže?

– Raspolaže pobjedom.

– Odlično…

Pokaže li se vijest o savezništvu don Ivana s Bogom točnom – zasad nemamo potvrdu ali nema ni demantija – ishod budućih izbora je već odlučen. Na don Ivanovoj stranici na Facebooku već je objavljen sljedeći status. “Don Ivan Grubišić zadobio je veliku popularnost među svim ljudima, pa i ankete govore da vodi ispred Ive Josipovića.

Ako se ovako nastavi dobivamo predsjednika kojem je stalo do pravde i poštenja, dobivamo predsjednika kakvog napokon zaslužujemo don Ivana Grubišića!…” Don Ivan je na stranici Facebooka objavio i vrlo sadržajnu ilustraciju, koja opovrgava utemeljenost najjače kritike izrečene na njegov račun – dobi.

>>>Više pročitajte u Expressu

Tagovi: stjepan mesić, predsjednički izbori, kandidati

Izdvojeni komentari 28 komentara Pogledaj sve komentare

prije 37 minuta

mary loo: Ovome dotičnome sujeta neda da netko dva puta bude zaredom, osim njega….he hehhehe, znam ja zakaj on navija za Grubišića? Hoće da imamo još kompetentijeg NIZAŠTO, nakon njega

prije 1 minutu

MI-MA: Sve je moguće, ovaj poznati antifašista koji pjeva o Juri i Bobanu i koji srbima poručuje ”Srbi na svojim prašnjavim opancima nisu donijeli sa sobom srpsku zemlju” vjerovatno će podržati svećenika na slijedećim izborima. Čovjek za sva vremena. bravo Stipe.

prije 32 minute

prajdali: Je li to onaj što je samo otvarao usta?Moralna vertikala društva? Bože sačuvaj.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).