Obitelj je krenula na odmor na francusku rivijeru. Stali su na odmorištu da natoče benzin u automobil, a potom krenuli dalje. Dijete su vidjeli turisti i pozvali policiju

Ponedjeljak, 10. 8. 2015. u 23:00, zadnja izmjena prije 8 minuta Piše: 24sata

Getty ImagesIlustracija

Roditelji iz Francuske vozili su gotovo 150 kilometara pa tek onda shvatili su da na odmorištu Bras de Zil, kod Valence, ostavili trogodišnju kćer. Vjerojatno bi im trebalo i dulje da shvate što su napravili da nisu čuli obavijest na radiju.

Obitelj je krenula na odmor na francusku rivijeru. Stavili su na odmorištu da natoče benzin u automobil, a potom krenuli dalje, javlja Daily Mail.

Curicu su primijetili turisti koji su odmah alarmirali policiju. Policajcima je rekla da je bila na putu na plažu, da ima brata i sestru, te da je vidjela kako se njezina obitelj odvezla u autu.

Dva sata kasnije priča je sretno završila i djevojčica je vraćena roditeljima. Policija će ih ispitati i vidjeti hoće li dignuti optužnicu.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: roditelji, odmorište, godišnji odmor, dijete

Izdvojeni komentari 56 komentara Pogledaj sve komentare

prije 9 sati i 20 minuta

živina: Nije mi jasno,al stvarno mi nije jasno kako mozes dijete zaboraviti negdje i voziti se 150 km i ne skuziti da ga nema?! To se ne moze dogoditi normalnom covjeku. Ja da svoje negdje ostavim skuzila bi nakon 2 m jer bi mi bila cudnovata tisina u autu (:

prije 9 sati i 28 minuta

ajdajmiime: ako je ovo stvarno istina, onda nesto nije u redu s roditeljima! Kako se moze dijete zaboraviti? Pa nije dijete olovka ili kamencic da se ne primijeti, pobogu!!!

prije 9 sati i 17 minuta

Honda orao: Kako?!!!! Kako se može zaboraviti dijete? Ne znam,pročito ovo danas na teletextu i žena i ja komentirali da je to nemoguće,ako si normalan roditelj

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).