2. listopad 2014. objavljeno u 10:18

Ministarstvo unutarnjih poslova od 25. rujna provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku prethodne procjene radi utvrđivanja potrebe za provedbom postupka procjene učinaka propisa. Potreba za provedbom procjene učinaka propisa, osim u slučaju utvrđivanja financijskog praga iz članka 3. Uredbe o provedbi postupka procjene učinaka propisa NN 66/2012. postoji obvezno i kada je na dva od 8. do 12. pitanja iz Obrasca prethodne procjene odgovoreno sa »DA« odnosno potvrdno.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provodi se do 27. listopada 2014. godine.

U tom razdoblju svoje prijedloge i komentare sva zainteresirana javnost može dostaviti na adresu elektroničke pošte: savjetovanje@mup.hr ili putem pošte na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Ulica grada Vukovara 33, 10 000 Zagreb, putem obrasca za sudjelovanje koji možete preuzeti ovdje.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni.

Preuzmite dokumente: