Poštovane kolegice i kolege!

Zbog velikog interesa uposlenika Ministarstva unutarnjih poslova, sa željom pomoći našoj bolesnoj djeci, NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE putem pisma namjere obratio se ravnatelju KLINIKE ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB (Dječija bolnica u Klaićevoj), prim. Zoranu Bahtijareviću, dr. med. kako bi se zajednički pronašao model da svatko od nas u skladu s mogućnostima pomogne u nabavci lijekova i opreme potrebne za liječenje bolesne djece, a koju namjeru je toplo pozdravio, ujedno se unaprijed zahvalivši svim djelatnicima MUP-a koji su spremni odreći se djela svoje plaće za ovako veliku i humanu gestu.

NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE je u suglasnosti s prim. Zoranom Bahtijarevićem, dr. med., omogućio svim djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova, naravno onima koji to dragovoljno žele, da novčane priloge koje žele donirati za pomoć u liječenju bolesne djece, to učine putem jednokratne obustave na plaći za mjesec srpanj 2017. (čija isplata ide u kolovozu 2017. godine).

Pisane izjave možete pronaći kao prilog ovom dopisu, kod povjerenika NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE ili na web stranici NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE MUP-a RH (http://nsp-muprh.eu/) te ih nakon ispunjavanja predati povjereniku ili računovodstvu svoje uprave, ili popuniti izjavu na našoj web stranici pod linkom online izjava za obustavu na plaći za Klaićevu bolnicu, koju će mo mi nakon vaše popune i slanja proslijediti računovodstvu.

Ovim putem naglašavamo kako svaki djelatnik MUP-a, bez obzira na članstvo u NACIONALNOM SINDIKATU POLICIJE, po svojim vlastitim mogućnostima i želji, sam upisuje novčani iznos na praznu crtu izjave za dragovoljnu obustavu na plaći, a koji novac će MUP pri isplati plaće obustaviti i isplatiti na račun KLINIKE ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB u svrhu liječenja oboljele djece.

Želimo Vas upoznati kako smo u Ugovoru o darovanju i organiziranju prikupljanja pomoći u liječenju bolesne djece, izričito naglasili kako će sva novčana sredstva, koja budu donirana, biti namijenjena isključivo za liječenje bolesne djece (lijekovi i oprema).
Isto tako prenosimo riječi ravnatelja i ostalih uposlenika Klinike, koji se zahvaljuju svakom djelatniku na sudjelovanju u prikupljanju novčanih sredstava, koji su dirnuti željom policijskih službenika i ostalih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova da pomognu oboljeloj djeci.
Iskreno vjerujemo u veliki odaziv, budući smo kao uposlenici MUP-a, uvijek iskazivali požrtvovnost, hrabrost, nesebičnost i humanost, što iskreno vjerujemo neće izostati i u ovom konkretnom slučaju.
Unaprijed Vam se zahvaljujemo na odazivu i odricanju od dijela plaće, jer i najmanji prilog čini puno.

S poštovanjem, PREDSJEDNIK
Nikola Kajkić, dipl.iur.

IZJAVA O SUGLASNOSTI ZAPLIJENE DIJELA PLAĆE

Svrha mog darivanja dijela plaće je prikupljanje sredstava za pribavljanja lijekova i opreme za liječenje bolesne djece u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu.

 

Za sve, koji više volite popuniti PDF i isprintati ga:

IZJAVA O SUGLASNOSTI ZAPLIJENE DIJELA PLAĆE u PDF FORMATU

Nakon popunjavanja poslati na Fax: 015595407 ili na mail nacsindikat.policije@optinet.hr.