Moguće je da kriza postoji, ali zabranjujemo ovu riječ, rekao je Anatolij Artamonov, guverner ruske regije Kaluga. Time ne žele ni na koji način obeshrabriti investitore

Srijeda, 17. 12. 2014. u 08:38, zadnja izmjena prije 5 sati i 25 minuta Piše: VLM

Reuters

Vlasti regije Kaluga smještene u središnjoj Rusiji zabranile su uporabu riječi kriza kada se govori o stanju u državi.

Moguće je da kriza postoji, ali zabranjujemo ovu riječ – objavila je ruska radijska postaja RSN govor guvernera regije Anatolija Artamonova.

Ipak, neće biti kazni

Guverner je dodao kako protiv prekršitelja neće biti podnošene nikakve prijave, ali da riječ kriza jednostavno treba izbaciti iz uporabe.

Ova mjera donesena je pod obrazloženjem da se strane ulagače ni na koji način ne smije obeshrabrivati od njihovih investicija.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: rusija, kriza, anatolij artamonov

Izdvojeni komentari 12 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 52 minute

giustizia: E sad samo da jednom mocnom (citaj mnogoljudnom i dobro naoruzanom) “tzaru” ne padne na pamet koristiti vec isprobane metode ozivljavanja ekonomije vojnom silom !?!! Mislim, ono – kad moze yenki, sto ne bi mogao i bacuska !? Ne ?

prije 10 minuta

ljubica ljubičica: Kako je krenulo i naši će zabraniti.

prije 2 sata i 3 minute

Satnik Dušan Jugović: Bez brige, siguran sam da Putinu i Medvedevu ništa ne fali, kmetovi će crkavati za majčicu Rusiju i pravoslavlje.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).