Poduzetnik Milenko Mikulić (52) najavio da će u subotu stati na krov hotela Albamaris u Biogradu i dignuti ga u zrak skupa sa sobom. Osjeća se prevarenim

Utorak, 25. 11. 2014. u 14:58, zadnja izmjena prije 3 sata i 48 minuta Piše: Rozeta Bogeljić

Dino Stanin/PixsellHotel Albamaris

Nakon što je kontroverzni poduzetnik Milenko Mikulić (52) najavio da će u subotu stati na krov hotela Albamaris u Biogradu i dignuti ga u zrak skupa sa sobom, u utorak ga je pokupila policija. Bio je u postaji gotovo cijelo jutro, a oko 13 sati došao je u pratnji policijskih pirotehničara u hotel. Sa sobom su imali pse te su očito tragali za eventualno postavljenim eksplozivom. Mikulić nam je samo kazao da trenutačno ne može razgovarati, te je vodio policajce kroz hotel i davao im ključeve soba.

Osjeća se prevarenim

Eksplodiranje hotela bila je glavna tema u obližnjem školskom dvorištu. Srednja škola Biograd na Moru prvi je susjed hotela koji je navodno već miniran. Srednjoškolci su raspravljali hoće li Mikulić u subotu dignuti “sve u ariju”. Neki su strahovali od eksplozije, a drugi su se “junačili” vjerujući da će se to ipak dogoditi u subotu, kad nastave nema.

Ravnatelj biogradske srednje škole Ivica Kero kazao nam je da škola na svoju ruku neće ništa poduzimati.

– Jučer sam bio na putu pa za to nisam ni znao. Reagirat ćemo prema službenim informacijama iz policije. Ne znam što nam susjed planira, ali očekujem da će nas policija obavijestiti bude li kakve ozbiljnije prijetnje po sigurnost. Do tada ćemo raditi bez panike – kazao nam je ravnatelj Kero. Upravo tu srednju školu polazi i Mikulićev sin, a neslužbeno saznajemo da ta činjenica najviše pridonosi osjećaju sigurnosti. Mikulić je sam kazao da će prije subotnjeg dizanja hotela u zrak obavijestiti policiju i vatrogasce, kako nitko ne bi stradao. Na taj se destruktivni čin odlučio jer se osjeća prevarenim. Naime, namjeravao je kupiti tvrtku Gušti d.o.o. od tvrtke Kutjevo u vlasništvu Envera Moralica. Albamaris je odlučio minirati jer je u međuvremenu ostao bez tvrtke Gušti, novca i hotela nad kojim je digao hipoteku i to zbog nekoliko poslovnih poteza u kojima je, tvrdi, višestruko prevaren.

>>> Više čitajte u sutrašnjem izdanju 24sata…

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: prijetnja, policija, milenko mikulić, hotel, eksplozija

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 12 minuta

Robert Plant: Vrlo interesantno o poduzetniku, 2009. g : http://www.zadarskilist.hr/clanci/16052009/trag-novca-prikrivali-uplacujuci-ga-na-privatne-racune

prije 3 sata i 17 minuta

mmzg: Stara poslovica kaze: rugala se vrana vrani…. O gospodinu Mikulicu: http://www.zadarskilist.hr/clanci/18062010/jos-jedna-odgoda-u-slucaju-nova-zora

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).