Nakon predavanja pisma održat će konferenciju za novinare na temu raspisivanja referenduma, kaosa u zapošljavanju zbog odluke Vlade i sindikalnih aktivnosti

Četvrtak, 20. 11. 2014. u 07:58, zadnja izmjena prije 11 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Patrik Macek/PixsellPremijer Zoran Milanović

Predstavnici 17 sindikata javnog sektora predat će u četvrtak premijeru Zoranu Milanoviću predat će otvoreno pismo.

Isti sindikati su proveli prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma o donošenju Zakona o izdvajanju pomoćnih poslova u javnom sektoru.

Nakon predavanja pisma održat će konferenciju za novinare na temu ‘Odugovlačenje s raspisivanjem referenduma, kaos u zapošljavanju zbog odluke Vlade, najava sindikalnih aktivnosti’.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zoran milanović, premijer, outsourcing, otvoreno pismo

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 minutu

CROATA: Još malo i ovakvih više neće bit na političkoj sceni i u vladi naravno, nadam se da su građani svatili i da više neće birat ove što sustavno uništavaju zemlju , a zadužili su se više nego svi dosad.

prije 4 minute

colonelo: ma kakvo otvoreno pismo drugu sekretaru ? … pa lijepo je jučer kazao da on ne čita , ne sluša i ne gleda što se događa na domovinskoj sceni, jednostavno ga nije briga … treba podnijeti kaznenu prijavu protiv svih manje više poznatih osoba koje vrše opstrukciju Ustav RH koristeći se položajem i funkcijama koje obnašaju … protuustavno činjenje je kazneno djelo i od običnih građana a kamoli od onih koji su prisegnuli da će štiti ustavni poredak RH … strava …prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).