Simo Gavrić (79) s Vasinin Laza kaže da su mu lovački psi već četvrti put u godinu dana poklali ovce. Vlasnici pasa dobili su prijavu za držanje životinja bez nadzora

Ponedjeljak, 27. 10. 2014. u 19:40, zadnja izmjena prije 20 minuta Piše: Mihael Hnatyšyn

Gavrić kaže da se osjeća jadno i nemoćno zbog napada

Osjećam se grozno, jadno i nemoćno. Ovo je četvrti put u posljednjih godinu dana da mi psi ulaze u tor i napadaju ovce, požalio nam se Simo Gavrić (79) s Vasinin Laza kod Požege.

Njemu su u subotu tri lovačka psa preskočila žičanu ogradu kojom je ogradio tor te zaklali tri ovce koje su bile na ispaši. Simina obitelj čula je lavež i režanje podivljalih pasa te je ubrzo stigla iz obiteljske kuće.

Snaha ih je rastjerala štapom. Stigla je policija, a ubrzo su stigli i vlasnici pasa koji su lovili u obližnjoj šumi. Psi su imali ogrlice s brojevima telefona vlasnika. Dobili su prijavu za držanje životinja bez nadzora.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: psi, ovce, napad

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 minute

MAX 2010: “zaštićeni zakonom “-psi, vukovi, medvjedi ,risovi a ljudi I domaće životinje prepušteni sreći I sudbini,………..nastrana logika uvezena kao I stotinu drugih iz “najnaprednije Evrope”…… defektna zemlja………..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).