Quentin Sommerville, reporter mreže BBC nije mogao snimiti prilog od napadaja histeričnog smijeha. Uzrok leži u hrpi zapaljenih opijata pored kojih je stajao

Utorak, 23. 12. 2014. u 08:53, zadnja izmjena prije 5 sati i 6 minuta Piše: 24sata

Screenshot/YouTube

Reporter televizijske mreže BBC nije ni slutio da bi snimanje uobičajenog priloga moglo krenuti po zlu.

Na snimci koju je objavio sam Quentin Sommerville, BBC-jev izvjestitelj za Bliski istok, vidi se kako pokušava ‘odraditi prilog’ no u tome ga sprječava napadaj histeričnog smijeha. Uzrok leži u hrpi zapaljenog heroina, opijuma i hašiša pored koje Sommerville stoji, a zbog čijih se isparina nekontrolirano smije.

Screenshot/YouTube

Video pod nazivom ‘Nemojte inhalirati’ snimljen je tijekom protekle godine, a na YouTube ga je postavio Sommerville kao božićni poklon za svoje vjerne fanove s Twittera.

– Dragi twitteraši bila je ovo godina metaka i krvoprolića. Zaslužili ste malo božićnog smijeha, na moj račun – napisao je novinar uz video.

Sommerville, koji je stacioniran u Jeruzalemu, izvještavao je nekoliko puta o aktualnim zbivanjima na Bliskom istoku otkako je 2012. premješten na to područje.

[video: 1015851 / quentin sommerville]

Tagovi: televizijski prilog, novinar, droga

Izdvojeni komentari 30 komentara Pogledaj sve komentare

prije 5 sati i 6 minuta

Goliat: Trebali su naši na TV-u sinoč zapaliti svijeće s opijatima dok je bilo sučeljavanje predsjedničkih kandidata – da se bar narod može smijati dok su ih slušali kako pričaju nebuloze u koje nitko ne vjeruje 🙂

prije 4 sata i 43 minute

perica125: kaze opijum,herion,hašiš i drugi narkotici.sumnjam da se od opijuma krevelji

prije 4 sata i 59 minuta

Slavic National Unity: Fake!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).