Jako puno radimo s djecom. Ovo je hvale vrijedna donacija i obećavam da će sredstva biti namijenjena strogo za potrebe naših štićenika, rekao je Slavko Đeker

Srijeda, 24. 12. 2014. u 13:31, zadnja izmjena prije 25 minuta Piše: Mihael Hnatyšyn

Mihael Hnatyšyn/24sata

Na badnje jutro gradonačelnik Požege Vedran Neferović uručio je ček s iznosom od 30.000 kuna udruzi ‘Mi’ koja okuplja roditelje djece s posebnim potrebama. Novac je prikupljen humanitarnim koncertom tamburaškog sastava Bisernica u sportskoj dvorani Grabrik.

– Nadam se da će im ovo barem malo olakšati aktivnosti u sljedećoj godini. Već smo osmislili projekte koji se odnose na rad udruge „Mi“, a koji bi im u budućnosti mogli pomoći – rekao je gradonačelnik Neferović.

Slavko Đeker, predsjednik udruge, zahvalio se na pomoći jer dosad, kako je rekao, nisu imali sustavno financiranje.

– Jako puno radimo s djecom. Ovo je hvale vrijedna donacija i obećavam da će sredstva biti namijenjena strogo za potrebe naših štićenika – zaključio je Đeker.

Tagovi: udruga mi, požega, donacija

KomentariPogledaj sve komentare

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).