Sabina Selimović (15), jedna od dvije djevojke porijekom iz BiH koje su 10. travnja otišle iz Beča u Siriju te se pridružile džihadistima. Poručila je da ne želi kući

Ponedjeljak, 27. 10. 2014. u 23:30, zadnja izmjena prije 2 sata i 3 minute Piše: VLM

InterpolSabina Selimović

Sabina Selimović (15), jedna od dvije djevojke porijekom iz BiH koje su 10. travnja otišle iz Beča u Siriju te se pridružile džihadistima, progovorila je za francuski časopis Paris Match.

U intervjuu putem SMS poruka poručila je da je zadovoljna te kako se ne želi vratiti kući.

– Ovdje mogu uistinu biti slobodna i prakticirati svoju vjeru. U Beču to nisam mogla – kazala je Sabina i dodala da je ”hrana slična onoj u Austriji iako je uglavnom riječ o halal hrani.”

– Možemo dobiti i kečap, Nutellu i kukuruzne pahuljice – tvrdi Sabina i dodaje kako nije trudna, ali da uživa u novom životu.

Stručnjaci pak upozoravaju da je 15-godišnjakinja intervju najvjerojatnije odradila pod prismotrom novog supruga, također džihadista te da bi on lako mogao biti propaganda ISIL-a nakon što su se u medijima pojavili natpisi da se Sabina želi vratiti kući.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: tinejdžerica, sabina selimović, isil

Izdvojeni komentari 43 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 16 minuta

triangle: Je,pa i ja volim Nutellu.Ak je prava talijanska odo i ja

prije 2 sata i 17 minuta

Hrvat300: A kako oni mogu znati da je SMS-ove ona pisala a ne neki džihadista!?

prije 2 sata i 8 minuta

hamton: zatvoriti granicu prema susjednoj nam dzamahiriji! SOFORT!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).