Sindikati javnog sektora su još 16. srpnja predali potpise za referendum protiv outsourcinga. Do danas nisu dobili nikakav odgovor pa su poslali pismo premijeru

Četvrtak, 20. 11. 2014. u 14:33, zadnja izmjena prije 4 sata i 50 minuta Piše: Snježana Krnetić

Patrik Macek/Pixsell

Na otvoreno pismo sindikata javnog sektora koji su predali Saboru 624.000 prikupljenih potpisa, u kojem premijera pitaju zašto je dopustio da pregled prikupljenih potpisa za referendum traje već 127 dana, nakon sjednice Vlade reagirao je ministar uprave Arsen Bauk.

Podsjetio je da su sindikati potpise dostavili dan nakon što su zastupnici otišli na ljetnu stanku tako da su i “sami izgubili dva mjeseca”.

– Mi smo preuzeli potpise, izdvojili smo uzorak i sad se provjerava i bit će vrlo brzo gotovo. To je dakle desetak dana. Ovih 127 dana, to je simpatična predstava s njihove strane, ali nisu u pravu – izjavio je Bauk.

Podsjetimo, sindikati su 16. srpnja predali potpise za referendum protiv outsourcinga, i to samo dan nakon što su zastupnici otišli na dvomjesečni godišnji odmor, odnosno ljetnu stanku. Zastupnici su se u klupe vratili 17. rujna.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: referendum protiv outsourcinga, potpisi, pismo, arsen bauk

Izdvojeni komentari 12 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 51 minutu

SOGY 72: dvomjesecni godisnji odmor…..hahaaaaaa,koje legende,ubiju se od posla pa im treba dva mjeseca godisnjeg.ovo kad cuju crnogorci napravit ce invaziju na Hrvatsku.

prije 3 sata i 12 minuta

ludom: Pitam mladića, gdje je bio 91.? Zezam se, znam gdje je bio. Bio je u tatinim…! A sada nama soli pamet. Gluposti!

prije 2 sata i 1 minutu

Ze Roberto: gledajući sliku ….pola metra ispred njega je sigurno drug Milanović

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).