Stručnjaci kažu da su škorpioni izdržljivi te da se, kad bomba eksplodira, razbježe. Iako su neki škorpioni i otrovni, glavni cilj je širenje straha među stanovništvom

Utorak, 16. 12. 2014. u 16:00, zadnja izmjena prije 3 sata i 7 minuta Piše: Ivana Živko

FotoliaIlustracija

ISIL u napadima koristi bombe pune škorpiona, piše Daily Mail. Militanti su u Iraku već nekoliko puta detonirali bombe pune škorpiona.

Iako te bombe nemaju razarajući učinak, među stanovništvom šire paniku. To je stara taktika koja je korištena još u drugom stoljeću u borbi protiv Rimljana.

Stručnjaci kažu da su škorpioni izdržljivi te da se, kad bomba eksplodira, razbježe. Iako su neki škorpioni i otrovni, glavni cilj je širenje straha.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: isil, škorpioni, bombe

Izdvojeni komentari 7 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 28 minuta

jabbar: Tak se laže!

prije 39 minuta

HRVAT ALI PRAVI: Ufffff otporni neki skorpioni…………prezive i eksploziju bombe i sire strah …….ahhhh i ko da vam to vjeruje?

prije 1 sat i 32 minute

Ja sam sam: ma,da.kako da ne.jedan je kod mene u selu napravio drveni sporet i sluzi ga jos uvijek

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).