U strahu su? Članovi obitelji s kojom su do sada u Austriji živjeli Zoran i Dragan pitaju ih koliko su novca dobili od Plaucovih. Zovu i čak prijete da će ih zatvoriti

Nedjelja, 30. 11. 2014. u 19:00 Piše: Franjo Lepan

Franjo Lepan/24sataDragica vjeruje da su to njezini sinovi

Ne znam zašto su “službeni roditelji” nestrpljivi. Za koji dan će biti gotov DNK nalaz i svi ćemo znati na čemu smo, kaže Dragica Plauc, koja sumnja da su mladići koji su joj došli iz Austrije njeni sinovi, koje je rodila 1993. godine u bolnici u Tuzli.

Članovi obitelji s kojom su do sada živjeli blizanci ne prestaju ih zvati. Čak i prijete da će ih obojicu i Plaucove zatvoriti ne navodeći zbog čega.

– Pitaju ih koliko su novca dobili od Gorana i mene. Koji bolesnici, umjesto da nam se jave i da se sretnemo – kaže Dragica.

Jedan od blizanaca poslao je SMS svom ocu i pitao ga što se događa. Pitao ga je zašto ih Dragica traži i je li možda imao nešto s njom. On mu je odgovorio da ne zna kako ih je pronašla i više se nije javio.

Dragica je 5. kolovoza 1993. u Tuzli rodila dva dečka. U bolnici su joj rekli da nekoliko sati moraju ostati u inkubatoru. Poslije su joj rekli da su mrtvi, no njihova tijela nisu joj pokazali. Od tada traje agonija Dragice i Gorana Plauca, koji sa svoje tri kćeri danas žive u Düsseldorfu. U potrazi za svojim blizancima koristila je sve moguće načine kako bi saznala što se dogodilo s njenom djecom.

– Kontaktirala sam najmanje dvadeset vidovnjaka. Jedna vidovnjakinja mi je prije mjesec dana rekla da sam na dobrom putu da pronađem svoju djecu, da su oni živi i da su u inozemstvu. Jesu li mladići koji su mi došli moji sinovi? Ostalo je još samo nekoliko dana da to utvrdimo – rekla je Dragica.

Da bi Zoran i Dragan P. mogli biti njezina davno nestala djeca, posumnjala je kad je u austrijskim novinama pročitala da se žena u Grazu, majka dvojice blizanaca, pokušala ubiti. Dob i imena njezinih sinova podudarali su se s imenima njezinih nestalih blizanaca.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: ukradena djeca, dragica plauc, blizanci

Izdvojeni komentari 100 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 7 minuta

Freya: Ne razumijem. S čime im se oni točno mogu prijetiti? Ako su ti blizanci od ove gospođe, ona može pokrenuti tužbu za krađu djece, pa će onda i sadašnja “službena” majka, a i svi ostali završiti u zatvoru, jer svatko tko je znao, a ništa nije rekao, po svim zakonima je saučesnik

prije 1 sat i 48 minuta

bosnić angelina: Čemu prijetnje ako su “sigurni ” da su djeca njihova.DNK će pokazati čija su pa mi se čini da su ovi “zvanični roditelji” u strahu i pokušavaju da to što prije završe!

prije 1 sat i 45 minuta

bambi1234567: Dali ta Gđa. kod koje su blizanci do sada živjeli ima njihove rodne listove, domovnice, ili bilo kakav dokaz da ih je ona rodila? Ako nema tko zna čiji su, možda nisu ni od Dragice.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).