Maleni Ryan odmah je počeo hihotati, a fotografije koje su snimljene nekoliko sati kasnije dok se igra kod kuće pokazuju da se čitavo vrijeme nije prestao smiješiti

Subota, 13. 12. 2014. u 20:45, zadnja izmjena prije 5 sati i 12 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Facebook/Spray Pal

Od trenutka kada je dječaćić zahvaljujući aparatu prvi puta čuo majčin glas, nije skidao osmjeh s lica. Jennifer ColsonAprea iz Kalifornije objavila je dirljivi video svojeg dvogodišnjaka nakon što mu je ugrađen slušni aparatić.

Maleni Ryan odmah je počeo hihotati, a fotografije na Facebooku, koje su snimljene nekoliko sati kasnije dok se igra kod kuće, pokazuju da se nije prestao smiješiti.

– Svaka njegova igračka mu je kao nova. Čudesno je kako se njegovo lice ozari na svaki zvuk. Ovo je tako sretan dan – napisala je Jennifer.

Ryan je rođen sa samo 25 tjedana. Prvih sedam mjeseci svojeg života proveo je na intenzivnoj njezi u inkubatoru. Zbog svega mu se slabije razvio vid i sluh, ali jedan je problem riješen.

Ryanovi dani sada su puni smijeha i novih zvukova, piše Daily Mail.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: ryan aprea, jennifer colson aprea, sad, gluhoća, sluh, dječak, aparat za sluh

Izdvojeni komentari 25 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 19 minuta

Bitchie: Dusa lijepa <3 …. ovo lijepo dijete ima 5 komentara a Severina 87 … izgleda da ovdje dolazite samo pljuvat i rijesavati se svoje frustracije!!! Lijep clanak nigje nikog,Severina i vas 100 pljujete po njoj i zalite se sto je stalno u novinama…izgleda da inace samu nju i cekate,i slicne njoj.

prije 5 sati i 9 minuta

una1: Maleni uživaj u majčinom glasu,jer to je najvrednije u životu djeteta.

prije 4 sata i 9 minuta

gvendilin2: Sretno ti bilo, život ti bio ispunjen smijehom i srećom!!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).