“Osvetili smo proroka Muhameda. Ubili smo Charlie Hebdo”, vikala su braća Kouachi nakon masakra u redakciji časopisa Charlie Hebdo. Ubili su 12 ljudi

Srijeda, 14. 1. 2015. u 06:30, zadnja izmjena prije 17 minuta Piše: Ivana Živko

Sky News/TwitterBraća su nakon masakra vikala da su osvetili Proroka

Sky News je objavio novi video na kojem se vidi kao su braća Kouachi nakon masakra u redakciji časopisa Charlie Hebdo u Parizu, istrčala na ulicu i počela vikati: “Osvetili smo proroka Muhameda. Ubili smo Charlie Hebdo”.

Nakon toga su sjeli u automobil i dali se u bijeg. No, u ulici im se prepriječio auto policije. Braća su bez oskudijevanja počela pucati na policajce. Bez šanse da im se suprotstave, policajci su automobilom panično krenuli unatrag, a braća su pobjegla.

[video: 1023154 / charlie hebdo]

Braća su, podsjetimo, 7. siječnja ubila 12 ljudi, među kojima i glavnog urednika časopisa. Kasnije ih je ubila policija.

Vezani članci:

Pročitajte više o temi na stranici Napad na ‘Charlie Hebdo’.

Dramatic new video shows Kouachi brothers apparently shooting at a police car during #ParisAttacks last week http://t.co/BGblg4ifYo

— Sky News (@SkyNews) January 13, 2015

Tagovi: pucnjava, napad, charlie hebdo

Izdvojeni komentari 6 komentara Pogledaj sve komentare

prije 21 minutu

pakikpokik: žao poginulih… no to njihovo shvačanje demokracije i slobode govora je pršlo neke granice…danas izgleda 17 poginulih vrijedi manje od od 3miljunske tiraže….

prije 42 minute

EU LAW: Što je tu šokantno ? Pobili zaposlenike u tom satiričkom uredu i bježeći zapucali na sve što im se suprostavilo u bijegu …neće valjda takvo smeche dijeliti bombone putem !?

prije 17 minuta

Mario Carević: Ako je policajac bio sam u vozilu,pametno je postupio,ali ako su bili u paru…morali su pružiti otpor,na neki način ih na to vjerojatno obvezuje i prisega,barem je tako bilo kod nas-“i pod cijenu vlastita života”…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).