Djevojka je priznala da je za sat klasičnog i oralnog seksa naplaćivala 250 €. U dva mjeseca zaradila je najmanje 50.000 kuna, a svodniku je davala 30 posto zarade

Utorak, 13. 1. 2015. u 10:42, zadnja izmjena prije 2 sata i 58 minuta Piše: Rosana Stojmenović

I.ČagaljOpćinski sud u Splitu

Splićanin V. B. (32) presudom Općinskog suda osuđen je na šest mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine jer je podvodio svoju djevojku, 19-godišnjakinju iz Tomislavgrada. Ona je u dva mjeseca, radeći za mušterije koje joj je V. B. nalazio, zaradila najmanje 50.000 kuna.

Djevojka je kazala kako ga je upoznala u kafiću u Splitu te se u njega zaljubila i ‘pala’ na njegovu slatkorječivost. Planirala je studij u Splitu i pristala na ideju da zajedno žive iako je znala da je oženjen.

Ispričala je kako joj je V. B. jedne večeri pred televizorom predložio da se bavi prostitucijom na što je i pristala. Dogovorili su da njemu pripadne 30 posto, a njoj 70 posto zarade.

– Kazao mi je kako će pronaći dobru internetsku stranicu za oglašavanje te smo zajedno osmislili tekst oglasa. Oglašavala sam se pod imenima Lucija i Anika. Za sat klasičnog i oralnog seksa naplatila bih 250 eura. U dva mjeseca 30-ak puta sam pružila seksualne usluge 20-orici klijenata – ispričala je djevojka.

Od zarade je V. B. uzeo 15.000 kuna koje prema sudskoj presudi mora vratiti. Nesuđena studentica kazala je kako je od svojeg dijela novca svodniku dala još 7000 kuna da čuva za njezino školovanje.

– Novac sam trošila na odjeću, obuću. Sada mi je žao zbog svega – rekla je djevojka, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: presuda, podvođenje, općinski sud u splitu

Izdvojeni komentari 7 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 59 minuta

isabela: Jer je podvodio svoju djevojku? Valjda ljubavnicu pošto je oženjen! I predložio joj da se bavi prostitucijom jedne večeri pred TV-om, a ona pristala kao da ju je pozvao u kino! Svašta!

prije 2 sata i 46 minuta

TENA: gle, ona kasirala i to na crno a kazna “Splićaninu” Halo?

prije 2 sata i 50 minuta

Sthanga Železni: Planirala je studij u Splitu i pristala na ideju da zajedno žive iako je znala da je oženjen.Ma aj bok

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).