Mi ne želimo nikakav rat sa Srbijom, mi samo želimo da oni nama daju ono što je naše, mi ćemo im otežati put u EU, poručio je Ivan Tepeš, novi predsjednik HSP AS

Subota, 13. 12. 2014. u 17:14, zadnja izmjena prije 2 sata i 41 minutu Piše: 24sata

Davor Puklavec/PixsellIvan Tepeš

Ivan Tepeš novi je predsjednik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević dok je za dopredsjednika izabran zadarski dožupan Rudolf Dvorski. Njihova imenovanja potvrđena su na izvanrednom saboru stranke u Zadru na kojem je sudjelovalo više od 800 izaslanika iz svih krajeva zemlje, javlja HRT.

Potporu stranci svojim dolaskom dali su i svi koalicijski partneri.

Mi ne želimo nikakav rat sa Srbijom, mi samo želimo da oni nama daju ono što je naše, mi ćemo im otežati put u EU, jer Hrvatska ima to pravo glasa, moraju sve članice pristati da oni uđu u EU. Mi ćemo to otežati, zablokirati, sve dok ne kažu gdje je ijedan hrvatski civil i branitelj iz Domovinskog rata – poručio je nakon izbora Ivan Tepeš.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: ulazak u eu, civili, branitelji

Izdvojeni komentari 40 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 25 minuta

markoposavec31: tako je ivane,za agresorski čin istih i sva zla učinjena treba ih jednostavno ignorirati i zaboraviti-

prije 1 sat i 53 minute

macor11: Koju ministarsku fotelju je ovome Karamarko obecao?

prije 1 sat i 58 minuta

Kumpa Mrki: Niš novu u Hrvatskoj najbolja platforma za skupljanje glasova pljuvanje po Srbiji a u Srbiji pljuvanje po Hrvatskoja a kada dođu na vlast zajedno bu pili cugu za istim stolom i smijali nam se.Toliko će mu članova ostati da niti HDZ-u neće više biti interesantan.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).