Pored mrtvih sirijskih vojnika prolaze žene i djeca, no nitko na njih i ne obraća pozornost niti to smije. Tijela ubijenih su i zavezana na ogradama gradskih parkova

Subota, 25. 10. 2014. u 18:42, zadnja izmjena prije 3 sata i 4 minute Piše: Ivan Pandžić

YouTube

Borci Islamske države nastavljaju šokirati svijet svojim brutalnim videouradcima i ponašanjem prema neprijatelju. U cilju ratne propagande i sijanja straha prikazali su šetnju ulicom sirijskoga grada Raka koji su ljetos osvojili. Na ulicama leže mrtva tijela ubijenih sirijskih vojnika kojima su odrubljene glave i nabijene na obližnju ogradu.

[video: 988255 / trupla, isil]

Pored mrtvih prolaze žene i djeca, nitko na njih i ne obraća pozornost niti to smije. Tijela ubijenih su i zavezana na ogradama gradskih parkova. Jasna je i poruka što će se dogoditi ako padne grad Kobane koji Kurdi uz pomoć američkih i ostalih saveznika još uspješno brane.

Najveća pobjeda nad ISIL-om

Iračke snage su u subotu postigle najveći uspjeh u borbi protiv ISIL-a u zadnjih nekoliko mjeseci. Zauzele su većinu grada Džurf al-Sahara blizu Bagdada dok su istodobno kurdske snage ponovno zauzele sjevernoirački grad Zumar i nekoliko obližnjih sela i to poslije snažnih koalicijskih zračnih udara na islamske pobunjenike, piše CNN.

Tagovi: trupla, isil

Izdvojeni komentari 73 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 28 minuta

muskarac: pa ovi stvarno nisu normalni… nemam nista drugo za napisat

prije 3 sata i 30 minuta

NikolaBožićJug: ovi nisu evoluirali nego retardirali

prije 3 sata i 3 minute

matemate1: Religija, opijum za mase.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).