Vijeće je odbilo i žalbu Mire Lace kojom je htio osporiti dodatne mjere opreza. Osim zabrane kontakta sa svjedocima sudac je zabranio i obavljanje poslovne djelatnosti

Srijeda, 26. 11. 2014. u 15:07, zadnja izmjena prije 4 sata i 39 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Željko Lukunić/PIXSELLMiro Laco

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je u srijedu odluku suca istrage da se Miro Laco, jedan od osumnjičenih u aferi Agram, može braniti sa slobode. Uskok je smatrao da Lacu zbog medijskih istupa treba vratiti u Remetinec.

Uz Uskokovu, vijeće je odbilo i žalbu Mire Lace kojom je pokušao osporiti dodatne mjere opreza koje mu je sudac odredio 12. studenog. Osim zabrane kontakta sa svjedocima sudac mu je zabranio i obavljanje poslovne djelatnosti pa tijekom istrage neće moći raditi kao pročelnik ureda gradonačelnika Bandića.

Uskok je Lacino ponovno zatvaranje zatražio nakon intervjua Večernjem listu u kojem je izjavio da bi ponovno ispisao putni nalog novinarki Mili Horvat koja je službenim gradskim automobilom odvezena na liječenje u inozemstvo.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: žalba, uskok, miro laco, afera agram

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 1 minutu

Sthanga Železni: Sve treba pustiti iz Remetinca nek se sami hrane, pa imaju novaca aj bok

prije 4 sata i 24 minute

CROATA: Svatili i na sudu da je ovo sve politički montirano da se Bandić ne kandidira za predsjednika.

prije 42 minute

leoirex: Toga nema nigdje u svijetu. Prvo ih zatvore, a onda prikupljaju dokaze, pa će sada utvrditi da nemaju dokaza itd. Kazalište sa lošim glumcima, u to se pretvorio naš pravosudni sistem.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).