Supružnicima Canjuga ovo je drugo dijete. Prije tri godine postali su roditelji malog Maksa Aleksandra nakon 17 godina braka. U ponedjeljak je Piruška rodila curicu

Utorak, 16. 12. 2014. u 15:22, zadnja izmjena prije 2 sata i 59 minuta Piše: Romana Bilešić

Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/PixsellPiruška Canjuga

Supruga Zlatka Canjuge, 49-godišnja Piruška u ponedjeljak je u ranim jutarnjim satima u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila djevojčicu, potvrđeno nam je iz izvora bliskog paru.

Kako je prvi objavio tportal, kćerkica im je stigla u godini kada slave 20. godišnjicu braka.

Supružnicima Canjuga ovo je drugo dijete. Prije tri godine postali su roditelji malog Maksa Aleksandra 17 godina nakon vjenčanja.

Inače, Piruška Canjuga već dug niz godina obnaša funkciju izvršne potpredsjednice za poslovanje i poslovni razvoj u Agrokoru. Završila je Agronomski fakultet i magistrirala na području entomologije.

Zlatko Canjuga (52) je ’90-ih bio jedan od najistaknutijih HDZ-ovih političara, već više od desetljeća nije aktivan na političkoj sceni. Od 2006. je direktor hrvatske podružnice za reciklažu austrijskog holdinga Hamburger Dunapack.

Dalibor Urukalović/Pixsell

Tagovi: zlatko canjuga, porod, piruška canjuga

Izdvojeni komentari 124 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 22 minute

prajdali: Bolje ikad nego nikad. Što se mene tiče nek vam je sa srećom.

prije 4 sata i 10 minuta

felipe: Ispao Lepi Cane pametniji od svih, maknuo se iz politike i sad je ugledni direktor!

prije 4 sata i 9 minuta

matooo: na vrijeme se povukao iz javonsti ocito je bio jedan od pametnijih tamo…znao je kad je dosta

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).