Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika najavila je da će u Gradu biti rezanja, ali i prodaje neiskorištene imovine. Najavila je prodaju prostora zgrade Zagrepčanka

Subota, 29. 11. 2014. u 11:16, zadnja izmjena prije 2 sata i 54 minute Piše: Rosana Stojmenović

Davor Puklavec/PIXSELLSandra Švaljek

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u razgovoru za Soundset Plavi otkrila je kako planira riješiti minus na gradskom računu te priznala kako većina kapitalnih nekretnina ide na prodaju.

Kazala je kako, koliko zna, Milan Bandić i dalje prima plaću te ne može biti suspendiran. Požalila se kako je izmjenama Zakona o porezu na dohodak Vlada smanjila udio prihoda koji se odnose na decentralizirane funkcije i time napravila ”popriličan nered”. Dodala je kako je Vlada bitno smanjila sredstva za funkcije obrazovanja, socijalnu skrb, zdravstvo što je, kaže Švaljek, nemoguće nadomjestiti. Stoga će, najavila je, biti rezanja, ali i prodaje i iznajmljivanja neke neiskorištene imovine kao i prodaju prostora Zagrepčanke, Gredelja, Velesajma. Kazala je i kako su u tijeku pripreme za raspisivanje natječaja za ulagača u blok Badel koji, rekla je, vrijedi više od 10 milijuna eura.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zamjenica gradonačelnika, sandra švaljek, prodaja

Izdvojeni komentari 76 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 43 minute

bbbdado: Prodaja neiskorištene imovine

prije 2 sata i 19 minuta

dipsy2010: Pa nije mi jasno zašto se bunite oko Velesajma, Gredelja …. Totalno zapušteno zemljište skoro pa u centru grada…. Ruglo. Možda će se pojaviti investitori koji će uljepšati ove prostore nekom građevinom ili zanimljivim sadržajem.

prije 2 sata i 50 minuta

jabbar: Lijepa žena!Konačno!Nakon Pusić,Mrak,Zlatar,Zgrebec,

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).