Kina: Dječaku su dali nadimak Xiaoxiao, što znači ‘sićušan’. Liječnici su utvrdili kako je maleni zaradio samo ogrebotine te se trenutačno oporavlja u bolnici

Srijeda, 10. 12. 2014. u 10:38, zadnja izmjena prije 3 sata i 23 minute Piše: Rosana Stojmenović

Screenshot

Novorođena beba čudom je preživjela nakon što ju je njezina majka pokušala ubiti ubrzo nakon rođenja bacivši ju u zahod.

Prolaznik je slučajno čuo plač dječaćica iz odvoda u zahodu u provinciji Shaanxi na sjeverozapadu Kine. Pozvao je hitne službe koje su dijete uspjele izvući iz prljave vode u glavnom odvodu.

[video: 1009968 / beba]

Dječaku su dali nadimak Xiaoxiao, što na kineskom znači ‘sićušan’. Liječničkim pregledom utvrđeno je kako maleni ima samo ogrebotine te se trenutačno oporavlja u bolnici. Policija pokušava locirati njegovu majku, piše Daily Mail.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: zahod, spašavanje, beba

Izdvojeni komentari 9 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 7 minuta

zeleno oki frajer: to nije mama to je cudoviste il bolesna osoba ne zavrjeduje status majke jer mame to ne rade

prije 2 sata i 52 minute

Leaena: Zamislite samo za 15 20 godina…kakv je njemu osjećaj…rodila te i bacila u zahod???? strašno…((((

prije 51 minutu

thora: Dok se jedni muče da dobiju plusić , da zagle to malo biće… drugi ih dobiju samo tako i odbace. Život je stvarno čudan

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).