Napadač je počeo pucati u noći na četvrtak nešto iza ponoći po lokalnom vremenu u knjižnici na studentskom kampusu u Tallahasseeju. Jedna žrtva je kritično

Četvrtak, 20. 11. 2014. u 10:01, zadnja izmjena prije 4 sata i 3 minute Piše: Rosana Stojmenović

screenshot/YouTubeTroje ljudi je ranjeno

U pucnjavi na državnom sveučilištu na Floridi napadač je ranio troje ljudi, a njega je kasnije ubila policija nakon što se nije htio predati. Jedna žrtva je u kritičnom stanju.

Napadač je počeo pucati u noći na četvrtak nešto iza ponoći po lokalnom vremenu u knjižnici na studentskom kampusu u Tallahasseeju.

Nakon pucnjave, fakultetska služba studentima je poslala poruku i upozorila ih da se na kampusu ”odvija opasna situacija” te da se drže podalje od prozora. Knjižnica je kraće vrijeme bila blokirana, a kampus ispražnjen.

Motivi pucnjave za sada nisu poznati, javlja CNN.

[video: 1000251 / florida, pucnjava]

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: ranjeni, pucnjava, fakultet

Izdvojeni komentari 3 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 24 minute

svejedobro: Kuda ide ovaj svijet? Svako malo u Americi neka pucnjava u školi ili na sveučilištu… Imaju love da po svijetu ganjaju teroriste, a nemaju novaca da svojoj djeci osiguraju siguran boravak u školi ili na sveučilištu… Svašta

prije 1 sat i 45 minuta

kameni011: Tako se to radi. Hoces pucati po drugima? Dobijes metak i gotovo i taj metak je drzavi trosak 3kn. Ovdje kod nas bi policajac prosao detaljnu istragu mozda i ostao bez posla zbog nepotrebnog ubojstva. A ako ga ne bi ubili sudilo bi mu se 2 god sa ne znam ni ja kolko sudskit troskova bio bi proglasen neuracunjivim i dobio bi simbolicnu godinu dvije.

prije 2 sata i 28 minuta

fabijus veliki: zašto se tako šta događa samo u americi??? pa oni žive bolje od cijelog svijeta, žive američki san a tako se ponašaju!! nešto tamo debelo smrdi…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).