Tijelo Ivane Bakić Bodrožić (31) nađeno je prošlog tjedna u beogradskom hotelu Hayat. U krvi joj je nađen anestetik, ali stručnjaci tvrde da ga nije sama ubrizgala

Srijeda, 17. 12. 2014. u 16:55, zadnja izmjena prije 2 sata i 44 minute Piše: 24sata

FacebookIvana Bakić Bodrožić

Stručnjaci smatraju kako je nemoguće da Ivana Bakić Bodrožić (31), kćerka zastupnice u Skupštini Vojvodine Nade Bodrožić, sama sebi ubrizgala duplu dozu anestetika Propofola, koji joj je pronađen u krvi, nakon što je njezino tijelo pronađeno u beogradskom hotelu Hayat, piše Alo.rs.

Sumnja se da smrt djevojke ipak nije bio nesretan slučaj. Alo piše kako se spomenuti anestetik ne može kupiti u slobodnoj prodaji već ga imaju samo medicinske ustanove. Koristi se za uvođenje i održavanje anestezije.

Izvor blizak istrazi smrti Ivane Bakić Bodrožić za Alo je kazao kako je gotovo nemoguće da bi djevojka sama sebi stigla ubrizgati toliku dozu analgetika, a da prije toga ne padne u duboki san.

– Ženama njene konstitucije potrebno je i do tri sekunde da se potpuno oduzmu. Ako je predoziranje “propofolom” uzrok smrti, jake su indicije da ga je ubrizgao netko drugi – otkrio je izvor. Sumnjiva je i braunila koju su pronašli u ruci mrtve djevojke. Izvor također tvrdi kako ju u ruku nije mogla uvesti sama, već je to morao napraviti netko stručan.

Tijelo Ivane Bakić Bodrožić u četvrtak ujutro pronašla je sobarica u hotelskoj sobi. Živjela je u Njemačkoj i Austriji, povremeno je dolazila u Beograd gdje je bila na glasu kao pripadnica srpskog jet-seta.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: ubojstvo, kći

Izdvojeni komentari 43 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 43 minute

Šarlota: “Misterij” o njenom “ubojstvu” rješava se u Hrvatskoj objavom neprovjerenih informacija, dok njihovi mediji prenose: Medicinska sestra zaposlena u jednoj uglednoj beogradskoj klinici prodala je za 50 evra smrtonosnu dozu anestetika “propofola” Ivi Bakić Bodrožić (31), koji je ona ubrizgala sebi u sobi 326 beogradskog hotela “Hajat”. E pa baš svašta.

prije 1 sat i 38 minuta

kung fu panda: koliko znam taj hotel je luksuzan znači ima kamere pa ne treba biti Šerlok da se pregledaju snimci nadzornih kamera

prije 2 sata i 54 minute

bambi1234567: anestetik ili analgetik? nisu ni malo slični ljekovi……..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).