Maribor: Na poduzetnika Danijela Robnika koji je lani kupio 53,6 posto Luke Zadar u ponedjeljak kasno navečer nepoznata osoba pucala je iz vatrenog oružja

Utorak, 25. 11. 2014. u 12:48, zadnja izmjena prije 1 sat i 11 minuta Piše: 24sata

Screenshot/Nova TVDanijel Robnik

Na mariborskog poduzetnika Danijela Robnika koji je lani iz stečajne mase jednog propalog financijskog holdinga kupio 53,6 posto Luke Zadar u ponedjeljak kasno navečer nepoznata osoba pucala je iz vatrenog oružja.

Kako piše 24ur.com na Robnika je nešto poslije 23 sata, dok se automobilom približavao svojoj kući u predgrađu Maribora, rafalom iz vatrenog oružja pucala nepoznata osoba pri čemu je ostao neozlijeđen, dok je automobil oštećen.

Robnik je izjavio da je mislio da mu osoba koja je stajala u cestu daje znak da joj je potrebna pomoć, ali da je onda iznenada počela pucati. Policija je potvrdila incident, ali pojedinosti ne želi otkrivati zbog interesa istrage.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: vlasnik luke zadar, pucnjava, napad, danijel robnik

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 24 minute

maryan: zar taj čovjek ima samo udio u luci zadar kad samo to ističete i na taj način stvarate dojam da je zbog toga pucano na njega i to još u sloveniji. napišite i njegove ostale firme i sumnjive poslove u kojima je bio i u kojima je sad pa ćemo imati donekle neku sliku šta je moglo biti.

prije 1 sat i 2 minute

MarkoGuzzi: Iz naslova se poziva na među nacionalnu netrpeljivost. Novinarćići dajte upregnite vijuge ako ih imate

prije 4 minute

tomas9d: Luka s ovim verovatno nema ništa. Ima on puno toga I u Sloveniji.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).