Domagoj Cvetković, navijač Dinama, završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana. Sutkinja istrage poslala ga je iza rešetaka kako ne bi ponovio kazneno djelo

Ponedjeljak, 01. 12. 2014. u 18:27, zadnja izmjena prije 1 sat i 34 minute Piše: Helena Tkalčević , Vilim Cvok

Goran Stanzl/PIXSELLKrunoslav Borovec

Zbog prijetnji ubojstvom djece načelnika Uprave policije Krunoslava Borovca na Facebooku Domagoj Cvetković (29), navijač Dinama, završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana. Sutkinja istrage poslala ga je iza rešetaka kako ne bi ponovio kazneno djelo. Cvetković je na svoju Facebook stranicu 24. studenoga prijetnje stavio kao komentar vijesti da je policija poslala Dinamu popis s 92 navijača od kojih neki kasnije nisu bili pušteni na stadion u Maksimiru što je kasnije rezultiralo neodigravanjem utakmice između Dinama i Hajduka.

– Nema potrebu to komentirati – rekao nam je Borovec. Podsjećamo, on je prošli tjedan na konferenciji za medije rekao:

– Mi smo poslali popis na kojem su 92 navijača jer vodimo evidenciju. Nije PU splitsko-dalmatinska poslala nikakav popis. On je došao iz Ravnateljstva policije – rekao je načelnik Uprave policije Krunoslav Borovec i dodao:

– Popis od 92 ljudi koji smo poslali Dinamu uoči derbija protiv Hajduka nema veze sa sudskim zabranama, to je policijska evidencija. Organizator utakmice ima pravo sprovesti popis koji smo im mi poslali. Isto tako, klub i bez tog popisa može kao organizator zabraniti ulazak navijačima ako je to u skladu sa zakonom.

Cvetković je, neslužbeno doznajemo, policiji poznat od ranije kao prijestupnik prema Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: krunoslav borovec, prijetnje smrću, načelnik policija, djeca

Izdvojeni komentari 53 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 30 minuta

little John: I sad bi ja zbog takvih trebao podržavati protestne mitinge

prije 1 sat i 15 minuta

Odvjetnik diniMal: 29 godina, ni kučeta ni mačeta, moljaka starce za pivu i cigare, klošarenje po stadionu i razbijanje tuđe imovine mu je glavni cilj u životu, a takvih ima još više na jugu.

prije 1 sat i 24 minute

Enes Hadžiethemćumurović: evo ovakvi ‘specijalci’ se nazivaju navijaci! nije bitno kojega kluba. ovakve treba izbaciti iz clanstva i ubaciti u cuzu!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).