U petak će se jedan dio članstva sastati s guvernerom Borisom Vujčićem, dok će drugi dio otići na policiju prijaviti prosvjed. Nakon sastanka će odlučiti o prosvjedu

Petak, 23. 1. 2015. u 07:41, zadnja izmjena prije 10 minuta Piše: 24sata

Marko Lukunić/Pixsell

Udruga Franak objavila je u četvrtak navečer na svom Facebook profilu da ipak idu u masovne prosvjede protiv, kako su napisali, “Središnje banke”, Vlade i stranih banaka.

Dodaju kako će se u petak jedan dio članstva sastati s guvernerom Borisom Vujčićem, dok će drugi dio otići na policiju prijaviti prosvjed. Nakon sastanka s guvernerom vodstvo Udruge Franak će na hitnom sastanku donijeti konačnu odluku o masovnom prosvjedu.

– Bez obzira na našu konačnu odluku, molimo da kupite svijeće te ih sutra zapalite u svom gradu, ispred SVAKE banke, za žrtve CHF i svih ostalih lihvarskih kredita.

U Zagrebu molimo i da se upale svijeće ispred Visokog trgovačkog suda koji je propustio zaustaviti našu agoniju. Molimo vas da u svim akcijama budete dostojanstveni i mirni, bez ikakvih izgreda. Udruga Franak se ograđuje od bilo kakvih i najmanjih incidenata – stoji u pozivu Udruge svim građanima.

Dodaju kako se prosvjed mora prijaviti najmanje pet dana prije održavanja, pa će on biti tek idući tjedan, ali iz Udruge pozivaju da se cijeli vikend pale svijeće.

Pročitajte više o temi na stranici Rast franka.

Tagovi: udruga franak, prosvjed

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 9 minuta

Goliat: Svijeće zapaliti pred banke ?? Bolje bi bilo U banke u što većem broju u znak prosvjeda 🙂

prije 1 minutu

Triggalink: Što se mora, mora se ! Pa da se krene !!!!

prije 3 minute

santol1: Ima Milanović odgovor i za to. Proglasit će ih Kju Klux Klanom…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).