Dušku Miličiću (81) napadač je stavio vreću na glavu te ga vezao i počeo udarati. Uspio je otrgnuti vreću s glave nakon čega je napadač pobjegao. Policija ga traži

Srijeda, 21. 1. 2015. u 08:32, zadnja izmjena prije 3 sata i 22 minute Piše: Bogdan Blotnej , Rosana Stojmenović

Igor Kralj/PIXSELLIlustracija

Uglednog zagrebačkog sveučilišnog profesora u mirovini Duška Miličića (81) u utorak rano ujutro u njegovom domu na Horvatovcu napao je nepoznati muškarac. Oko 6.30 sati upao mu je u kuću provalivši kroz vrata i nasrnuo na njega. Na glavu mu je navukao vreću i počeo ga tući.

Miličić je unatoč batinama uspio strgnuti vreću s glave nakon čega je napadač odustao i pobjegao. Umirovljenik je uspio nazvati policiju i Hitnu pomoć. Lakše je ozlijeđen i ima ogrebotine.

Policija je prijepodne u utorak obavila očevid u njegovu domu i traga za napadačem. Napad su okarakterizirali kao pokušaj ubojstva.

Njegov sin, kardiokirurg Davor Miličić, za Novi list je izjavio kako ni on ni njegov otac ne znaju što je muškarac htio. Šokiran je napadom, kao i prijatelji profesora Miličića.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: policija, napadači, napad, duško miličić

Izdvojeni komentari 28 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 28 minuta

Kalimer0: Netko mu nije zaboravio “rušenje”…. Dečki su stvarno “hrabri”….. na čovjeka od 81 godina nasrnuli trojica !!!

prije 4 sata i 52 minute

robhino: jadnog starčića od 81m g.??? Je… pravedno suđenje. polomio bih im sve košćice u tijelu…Mislim da je vrijeme da se obnovi Goli otok koliko se gamadi nakotilo…

prije 4 sata i 56 minuta

God of whores: God bless second amendment.. razvalit ih šačmaricom na odmah ulazu i poslje malo šmrk vode i isprat odpad

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).