Tjelohranitelji ministrice Milanke Opačić u noći na petak sukobili su se s gostima dubrovačkog kafića Inside. Iz Ministarstva socijalne politike i dalje šute o slučaju

Utorak, 07. 4. 2015. u 19:43, zadnja izmjena prije 11 sati i 19 minuta Piše: Snježana Flegar

Robert Anić/Pixsell

Zbog narušavanja javnog reda i mira prvog tjelohranitelja (25) ministrice Milanke Opačić sud bi mogao kazniti novčano ili zatvorom.

– Policija je dvoje civila i policajca prijavila za narušavanje javnog reda i mira, i to po članku 6., što je osobito grub način koji uključuje i tučnjavu – rekla nam je u utorak Mirjana Lujak, predsjednica Prekršajnog suda u Dubrovniku.

Tjelohranitelji ministrice Opačić u noći na petak sukobili su se s gostima dubrovačkog kafića Inside. Svađa se nastavila vani.

Doznajemo, ministricu Opačić u Dubrovnik je pratilo čak sedam, a ne samo četiri tjelohranitelja, kako smo pisali u utorak. Njih pet su pili u kafićima, no po dolasku interventne policije, koja ih je uhitila i privela, samo su protiv jednog podnijeli optužni prijedlog.

Njega terete za svađu i tučnjavu s gostima kafića, M. NJ. (30) i Ž. Š. (29). Ministričin tjelohranitelj “napuhao” je 1,47 promila, dok su dvoje s kojima se sukobio odbili alkotest.

Iz Ministarstva socijalne politike i dalje šute o slučaju.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: tjelohranitelji, milanka opačić, divljanje

Izdvojeni komentari 182 komentara Pogledaj sve komentare

prije 11 sati i 40 minuta

zgubidan30: Što ministrica radi sa tolikom posadaom na uskresni vikend u Duborvniku? Novca nema za gldanu djecu ali izgleda da ima za njene derneke.

prije 11 sati i 24 minute

Slaven_Bilic: samo 7 tjelohranitelja? hm, plan je bio 21…

prije 11 sati i 45 minuta

magdallenaa: a od koga bi oni nju trebali cuvati??? zar ja doista placam da ona hoda po dubrovniku i da ju se pritom cuva???

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).