Zbog kontradiktornih izjava očevidaca, je li ili nije počinjen prekršaj utvrđivat će se u prekršajnom postupku pred mjerodavnim Prekršajnim sudom, objavio je MUP

Srijeda, 14. 1. 2015. u 16:51, zadnja izmjena prije 2 minute Piše: Ivana Živko , Helena Tkalčević

Patrik Macek/PIXSELLTomislav Saucha

MUPje objavio priopćenje u kojem su izvijestili javnost da su završili nadzor u slučaju Tomislava Sauche, šefa premijerova kabineta. Saucha je, prema priopćenju, dobio prijavu i ići će na Prekršajni sud.

MUP je utvrdio da policajac koji je postupao prema Sauchi “nije postupio protivno zakonskim propisima”. Isto tako MUP je zaključio da je policajac koji je postupao prema Saši Đujiću koji je bio sa Sauchom na Sljemenu, “nije poštovao odredbu o uljudnom ophođenju prema građanima”. Iz Ravnateljstva policije nisu se izjasnili o tome hoće li policajca zbog toga disciplinski kazniti.

Kontradiktorne izjave: Slučaj ide na Prekršajni sud

MUP je izvijestio i da su izjave očevidaca o načinu i sadržaju komunikacije između policajca i Sauche kontradiktorne.

– No, kako je neposredno opažanje policijskog službenika temelj za podnošenje prijave prekršaja ili kaznenog djela, sve okolnosti koje se odnose na činjenicu da li je ili nije počinjen prekršaj će se utvrđivati u prekršajnom postupku pred mjerodavnim Prekršajnim sudom – objavio je MUP.

Podsjetimo, nekoliko sati nakon završetka druge utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu i par ispijenih čašica, Saucha je navodno izvrijeđao interventne policajce.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: tomislav saucha, snježna kralijca, incident

Izdvojeni komentari 69 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 23 minute

perijeleti: Zbog ovakvih ispada gospodina bi trebalo sankcionirati otpustanjem s posla pa neka si trazi poslodavca koji moze trpiti njega i njegovu raskalasenost i aroganciju.

prije 3 sata i 12 minuta

dgasp: Kopira šefa.

prije 3 sata i 31 minutu

sebach: Hehehe još jedan napuhanko 😀 Imaju ih na izvoz 🙂

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).