Djevojka se spasila bijegom u bakin stan na katu kuće, dok je njezine roditelje odvela policija. Još su u pritvoru, a u utorak su porekli krivnju za pokušaj ubojstva

Utorak, 21. 10. 2014. u 20:10, zadnja izmjena prije 46 minuta Piše: Vilim Cvok

Tomislav Miletić/PIXSELLSve se odigralo u dvorištu kuće u Vrapčanskoj ulici

Ja sam te rodila, ja ću te i ubiti, vikala je mama prijeteći da će me zapaliti, dok je tata mene i rođaka polio benzinom, prisjetila se M.T. (21) mučnog događaja od 7. siječnja ove godine.

Prema optužnici Zdravko (47) i Ivanka T. (41) te su večeri oko 23 sata pokušali ubiti svoju kćer, te dvojicu rođaka u dvorištu kuće u Vrapčanskoj ulici. Planirali su ih politi benzinom i zapaliti, pa su zato i donijeli kanistar sa sobom u Zagreb.

Supružnici koji inače žive u Bjelovaru željeli su, tvrdi tužiteljstvo, da njihova kćer pati. Otac je hodao oko nje škljocajući upaljačem nakon što ju je polio benzinom, dok ju je majka brutalno udarala.

Djevojka se spasila bijegom u bakin stan na katu kuće, dok je njezine roditelje odvela policija.

Još su u pritvoru, a u utorak su porekli krivnju za pokušaj okrutnog ubojstva kćerke i još dva rođaka.

‘Htjeli su da se maknem od kumova, bili su u pravu’

– Roditelji su htjeli da se maknem od kumova tvrdeći da me ovi žele financijski iskoristiti. To se na kraju pokazalo točnim jer su me izbacili iz stana u Zagrebu čim više nisu mogli koristiti moju kreditnu karticu – prisjetila se djevojka koja se u međuvremenu vratila u rodni Bjelovar.

Svjedočio je i M.H.G., koji je rekao da je htio obraniti Mariju od majke koja ju je tukla. Tad ih je njezin tata sve zalio benzinom.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: suđenje, roditelji, htjeli zapaliti

Izdvojeni komentari 17 komentara Pogledaj sve komentare

prije 33 minute

triangle: Normalni su svi skroz

prije 33 minute

slusajmater: Nevjerojatna priča.Jadna cura..

prije 14 minuta

prajdali: Što je ovo ? Radi nešto kuna treba zapaliti svoje dijete!!? Žurno na liječenje.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).