Robnik je 2013. kupio 53,6% Luke Zadar od holdinga mariborske nadbiskupije koji je završio u stečaju i sa sumnjivim poslovima pa se nagađalo da je motiv biznis

Utorak, 13. 1. 2015. u 16:47, zadnja izmjena prije 3 sata i 25 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Screenshot/Nova TVDanijel Robnik

Slovenski poduzetnik Danijel Robnik dobio je kaznenu prijavu jer je lažno prijavio pokušaj ubojstva nakon što je utvrđeno da je sam pucao na svoj automobil, a zatim sve prijavio kao atentat.

Vlasnik taksi poduzeća je 2013. godine kupio 53,6 posto Luke Zadar od financijskog holdinga mariborske nadbiskupije koji je završio u stečaju, a iza sebe ima sporne poslove.

Nagađalo se da iza navodnog pokušaja ubojstva stoje kriminalni krugovi te da su ga motivirale Robnikove poslovne veze.

Kako piše RTV Slovenije, forenzičkom analizom utvrđene su brojne razlike između Robnikovog iskaza i nalaza na mjestu navodnog napada. Policija stoga vjeruje da je Robnik lažno prijavio atentat i da vjerojatno sam krajem studenog prošle godine pucao u vlastiti automobil.

Robnik se od ovih optužbi u istrazi branio šutnjom. Za mariborski list je izjavio da i dalje stoji kod prve verzije priče koju je ispričao policiji.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: poduzetnik, kaznena prijava, danijel robnik

Izdvojeni komentari 26 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 14 minuta

adika: Pa ko ga promaši ruka muse osušila i lije stvarno debil pa nezna pucat.Ovolikog s ovakom glavom promašit.

prije 3 sata i 22 minute

šaptačica: obožavam ovake glavice kupusa,naprosto im ne mogu odolit!

prije 2 sata i 38 minuta

boww: Hahaha ovaj pokusaj prevare je sigurno kalmetova ideja!!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).