Zbog niskih temperatura u unutrašnjosti poledica je moguća na mostovima i nadvožnjacima. Treba prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

Ponedjeljak, 24. 11. 2014. u 07:43, zadnja izmjena prije 32 minute Piše: 24sata

Screenshot/HAKIlustracija

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Zbog niskih temperatura u dijelu unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, javlja HAK. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Smanjena je vidljivost i na dionicama autocesta: A1 – između Bosiljeva i tunela Sveti Rok, A3 – između čvorova Novska i Lipovac, A5 Đakovo-Sredanci te na A6 (Rijeka-Zagreb) između tunela Tuhobić i čvora Bosiljevo 2.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između vijadukata Bukovo i Melnik u smjeru Rijeke vozi se uz ograničenje brzine, zbog rasutog kukuruza na kolniku.

Na Zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog izgradnje čvora Jakuševec, između čvorova Kosnica i Buzin (od 29. do 27. km) u smjeru Bregane vozi se servisnim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Vatrogasna vježba zatvara promet u tunelu Mala Kapela

Zbog vatrogasne vježbe u tunelu Mala Kapela, dionica od čvora Ogulin do čvora Brinje na autocesti A1 bit će zatvorena od 22 sata do utorka u 2 sata, javlja Media servis.

Promet u navedenom vremenu bit će preusmjeren na alternativne pravce: a) smjer Zagreb – Dubrovnik: D42 (od čvora Ogulin do križanja s D23 u Josipdolu) i D23 (od križanja s D42 u Josipdolu do A1 u čvoru Brinje b) smjer Dubrovnik – Zagreb: D23 (od čvora Brinje do križanja s D42 u Josipdolu) i D42 (od križanja s D23 u Josipdolu do A1 u čvoru Ogulin).

Vezani članci:

Tagovi: stanje na cestama, prometna, poledica, magla, hak

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare

prije 14 minuta

Babaluji x: u ovo godišnje doba je normalna gusta magla i teški vremenski uvjeti … nema žurbe i sve u redu !!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).