Upravljajući osobnim automobilom, Milan Turkalj (47) je u jednom trenutku naglo prešao na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera

Srijeda, 03. 12. 2014. u 12:56, zadnja izmjena prije 42 minute Piše: VLM

FacebookMilan Turkalj

Vozač Milan Turkalj (47) iz Vrbove poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 21.15 sati dogodila u tome mjestu nedaleko od Nove Gradiške.

Upravljajući osobnim automobilom, Turkalj je u jednom trenutku naglo prešao na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je došlo do zanošenja vozila po kolniku i slijetanja preko travnate bankine u odvodni kanal, a potom i udara u stablo. Vozač je na mjestu smrtno stradao.

Turkalj je završio Industrijsko-obrtničku školu u Novoj Gradiški, a do invalidske mirovine radio je u oriovačkoj tvornici namještaja Oriolik. Mještani će ga upamtiti i kao dopredsjednika Općinskog odbora HDZ-a, predsjednika Mjesnog odbora te kao tajnika Nogometnog kluba Omladinac iz Vrbove.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: prometna nesreća, poginuo, milan turkalj, hdz

Izdvojeni komentari 3 komentara Pogledaj sve komentare

prije 15 minuta

žbirac: Eto i funkcije umiru.Poginuo Milan Turkalj,čelnik lokalnog HDZ-a.

prije 20 minuta

JBravarT: Žao mi je čovjeka ali nije političara .

prije 32 minute

pravoipravicaibezfaksa: o mrtvima sve najbolje, ali čini mi se da su kultne ličnosti nogometa ovih dana na udaru, na ovaj ili onaj način….uz sve pobrojeno, bio je i tajnik nog. kluba… ima li tu kakva poveznica, tko će ga znati…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).