Bus tvrtke Presečki s kolodvora u Zaboku navodno su ukrala dva mladića. Vozili su ga dva kilometra do Luga Zabočkog, gdje su se zabili u stup električnog voda

Subota, 03. 1. 2015. u 11:45, zadnja izmjena prije 2 sata i 10 minuta Piše: Snježana Flegar , Helena Tkalčević

Čitatelj 24sata

Prolazio sam i vidio razbijeni autobus. Kako se zabio u električni stup i razvodnu kutiju u mjestu je nestalo struje. Čuo sam da su ga ukrala dva dečka, rekao nam je čitatelj koji je 1. siječnja u Lugu Zabočkom fotografirao autobus.

Autobus tvrtke Presečki iz Krapine ukrali su u novogodišnjoj noći oko 6 sati s autobusnog kolodvora u Zaboku. Kako je izvijestila krapinsko-zagorska policija, već tijekom kretanja oštetili su polubranik, stup javne rasvjete i automobil parkiran u blizini.

Vozili su ga oko dva kilometra do Luga Zabočkog, gdje su prednjim desnim dijelom autobusa udarili u betonski stup električnog voda.

Kako nisu mogli nastaviti vožnju, ostavili su razbijeni autobus i nastavili pješice. Policija je u petak još tražila počinitelje. Imaju informaciju da je riječ o dva mladića.

Direktor tvrtke Ivica Presečki rekao nam je da ne može davati nikakve informacije o događaju dok traje policijska istraga.

– Nama je za krađu javila policija, a pretpostavljam da je njih obavijestio čuvar koji je u krugu kolodvora – rekao je Presečki.

Čitatelj 24sata

Autobus je tog dana trebao voziti tek u popodnevnim satima. Šteta na njemu je velika, no točnu procjenu još čekaju. Sličan slučaj imali su prije nekoliko godina.

Tada je, također u Zaboku, netko ukrao autobus tvrtke Presečki, vozio ga 20-ak kilometara te ga poslije neoštećenog vratio.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: prometna nesreća, krađa, autobus

Izdvojeni komentari 55 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 4 minute

DedaCvrle: Ma to su sigurno ona dva klinca… kako se ono zovu?…. a da …. Pišonja i Žuga….:))))

prije 2 sata i 5 minuta

Dean Winchester: Pisonja i Zuga?

prije 1 sat i 57 minuta

irinn: Roditelji će im biti presretni, imat će šta otplaćivati nekoliko godina ovisno u kakvoj su financijskoj situaciji

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).