Tužitelji tvrde da je Mario Borić djevojku Silvanu Nekić ugušio, njezino tijelo prekrio dekama, a lice omotao prozirnom folijom. S njezinim je karticama podizao novac

Srijeda, 22. 10. 2014. u 19:00, zadnja izmjena prije 1 sat i 57 minuta Piše: Vilim Cvok

Anto Magzan/Pixsell

Samo želim da se utvrdi istina, rekao je Mario Borić (44) sutkinji Županijskog suda u Zagrebu odbacujući optužnicu da je 20. ožujka iz koristoljublja ubio Silvanu Nekić s kojom je tada živio u njezinu stanu na Zelenom trgu. Nakon što ju je ugušio, tvrdi tužiteljstvo, prekrio je njezino tijelo dekama, omotavši joj lice prozirnom folijom. S njezinim bankovnim karticama podizao je novac na bankomatima. Prodao je i njezin mobitel te je ukupno 11.700 kuna potrošio na kockanje. Borić, zaštitar koji iza sebe ima propalu vezu i dvoje male djece, zaklopio je oči kada je drhtavim glasom svjedočenje započela majka njegove žrtve.

– Svaki dan sam se čula s kćerkom koja mi je oduševljeno pričala da je upoznala tog čovjeka. Pričala mi je kako ima dvoje djece od kojih je jedno invalidno, pa mu je silno željela pomoći. Ona je bila takva, dala bi 10 kuna svakom prosjaku. A on ju je stalno tražio novce. Nije mu bilo dosta što je kod nje živio i što ga je hranila. Svi smo pomagali kada joj je na kraju priznao da je dužan odvjetniku i kamatarima. Na kraju je iznos što smo mu ga dali narastao na 40.000 kn, a on se djecom kleo da će nam sve vratiti, prisjećala se Milka Nekić kojoj je kćer povjerila i da je Mario, iako je tražio da se vjenčaju, tih dana postao jako ljut te prijetio da će ju ubiti.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: ubojstvo, optužnica

Izdvojeni komentari 24 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 41 minutu

alfabetagama: proračunato, najstroža kazna

prije 1 sat i 26 minuta

samo objektivno: KAMENOLOM , kriska kruha i casa vode na dan

prije 1 sat i 30 minuta

Macor: Ovaj monstrum ne bi smio vise nikada medju ljude.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).