Jedina veza sa svijetom bio je čamac koji se pokvario pa je danas u selo moguće ući i izaći samo s bagerom komunalnog poduzeća. U selu voda izvire na sve strane

Četvrtak, 22. 1. 2015. u 13:21, zadnja izmjena prije manje od minutu Piše: 24sata

Ivo Čagalj/PIXSELLIlustracija

Zbog velikih kiša koje padaju posljednjih dana u neretvanskom kraju, proradila su brdska vrela zbog čega je selo Glušci pokraj Metkovića već drugi dan odsječeno od svijeta, javlja HRT.

Jedina veza sa svijetom bio je čamac kojem se pak pokvario motor pa je danas u selo moguće ući i izaći samo s bagerom komunalnog poduzeća.

Mještanima pomažu i članovi metkovskog DVD koji im donose sve što je potrebno. U selu voda izvire na sve strane iz podruma, brda, polja.

Slična je situacija i u susjednom Bijelom Viru gdje se izlila rijeka Mislina. Voda je došla desetak centimetara do pragova najnižih kuća.

Tagovi: poplava, neretva, glušci

KomentariPogledaj sve komentare

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).