U 11 sati Milanović će u Gunji obići obnovljenu Zdravstvenu ambulantu i tvrtku Gutić. Nakon toga, u planu je obilazak obnovljenih obiteljskih kuća u Rajevu Selu

Ponedjeljak, 15. 12. 2014. u 07:22, zadnja izmjena prije 36 minuta Piše: 24sata

Davor Javorović/Pixsell

Hrvatski premijer Zoran Milanović posjetit će Gunju i Rajevo Selo, a uz njega će biti Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta.

Milanović bi u 11 sati trebao obići obnovljenu Zdravstvenu ambulantu Gunja i tvrtku Gutić u Gunji. Nakon toga, u planu je obilazak obnovljenih obiteljskih kuća u Rajevu Selu.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zoran milanović, rajevo selo, gunja, gordan maras, anka mrak taritaš

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 24 minute

Goliat: I eto tak svi naši političari budu obilazili Gunju i Rajevo Selo dok ne prođu izbori – zaista emotivno nemrem ni plakati bum spil u ranu zoru litru i vodu jer ovo trijezan nemreš čitati svaki dan 🙂

prije 14 minuta

zgubidan30: Gunja je ogledalo ove vlade,ispunili su oko 30% obećanog!

prije 11 minuta

svejedobro: A obilazak neobnovljenih kuća i ljudi u kontejnerima? Sad se bude radilo punom parom jedan sat dok je veliki vođa u posjeti, a kad se ugase reflektori jad i bijeda.. A u BIH nas šišaju s obnovom bez obzira kaj ova Mrak-Kmica uvjerava da nije tak..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).